Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

tiistai 28. tammikuuta 2014

Päivän tapahtumat: Tonttikaupat!




Tänään se päivä sitten koitti, tonttikaupat! Pyyhälsimme heti töista päästyämme kohti kunnan toimipistettä ja nappasimme pikku piiperon päiväkodista matkalla mukaan. Hienossa tilaisuudessa oli mukana myös kaupanvahvistaja, joka kustansi meille 56 € (tontin hinnan lisäksi.. ;) ). Ilmeisesti yleensä kaupanvahvistajan palkkio jaetaan molempien kaupan osapuolien kesken.  Eli tässä tapauksessa meidän ja kunnan. Saimme lisäksi mukaamme nivaskan lippulappusia, koskien tietoa Maanmittauslaitoksesta ja lainhuudatuksesta. Nämä pitäisi kiikuttaa pankille sitten.

Postissa kolahti myös Design-Talolta  kirje, jossa oli informaatiota isompikin nippu. Pää on sen verran sekaisin pienen flunssanpoikasen takia, joten ehkä viikonloppuna ehtii perehtymään tähän tarkemmin. 

Pikainen visiitti tontilla viime viikolla kertoi tilanteesta kunnallistekniikan kanssa, hyvältä näyttää! Tiekin oli saatu valmiiksi ( En ole varma työstetäänkö sitä vielä jotenkin), tien ja tontin välinen nousu oli vieläkin aika korkea. 


Vasemmalla näkyy tuo hieno mänty, jonka Rouva M. haluaisi säilyttää. Voipi olla, että joudutaan kaatamaan talon tieltä. Harmi! Tämä risukko löytyy oikeastaan juuri siitä kohtaa minne taloa on suunniteltu. Ensimmäiset omat takkapuut kenties? :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti