Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Viikonlopun sairastelut ja luonnoskuvat

Viime viikon torstaina pompsahti postilaatikkoon luonnoskuvat. Kiireinen viikko aiheutti sen, että ehdimme tarkastella papereita vasta eilen ja tänään.  Nooh, viikonlopun aikana myös flunssanpoikanen (tai mikä lie nyt olikaan..) laittoi känkkäränkän päälle ja me molemmat, Rouva. M ja Herra M. kulutimme aikaa sängyssä parantuen. Hieman harmittaa, koska lauantaina olisi ollut yhden muuttovalmiin Hailuoto 153:n esittely ja sinne olimme suunnitelleet menevämme.


Posti tosiaan toi myös jo alkuviikosta Design-Talolta Asiakkaan tietopankki-opuksen sekä tilausvahvistuksen. En muista olenko siis jo mainostanut koska varsinainen talotoimitus tontille on? Talopaketin pitäisi saapua tontille viikolla 22, joka on toukokuun viimeinen viikko.  Talon pitäisi olla muuttovalmis viikolla 44.  Saimme myös tunnukset Extranettiin, toki pienen sekaannuksen jälkeen. Selvisi, että Herra M:n täydellinen nimikaima rakentaa myös samaan aikaan, ja tunnuksissa oli hieman jotain häikkää tämän takia. Saapi nähdä aiheutuuko tästä vielä joskus jotain muutakin :)


Luonnoskuvat näyttivät suurimmalta osin hyviltä. En tiedä oliko piirtäjällä ollut joku kuudes aisti, koska se aikaisemmin mainittu makuuhuoneen ovi oli pysynyt vanhalla paikallaan. Herra M. ei ainakaan muista ilmoittaneensa meidän pohdintaa eteenpäin.   :)  Laitan tuohon alapuolelle Design-Talon nettisivuilta löytyvistä Hailuodon julkisivukuvista.  Meille on tulossa Hailuoto 143 perinteisellä ulkoasulla. Toisaalta itseäni kyllä kiinnostaisi myös moderni ja klassinenkin. Harmi kun kaikkea ei voi valita! Modernissa viehättää terassin aidan vaakalaudoitus, klassisessa taas yksisuuntainen laudoitus koko julkisivussa, mutta perinteisessä taas on vain se jokin.  Pitää sen verran sanoa vielä, että alla olevien kuvien Modernin ja Klassisen värimaailma miellyttää kovasti silmää tällä hetkellä.

Nytpä haluaisinkin kuulla teidän mielipiteenne! Mikä allaolevista julkisivuista on mieleisin, ja miksi? Katsotaan samalla myös pitääkö tuo sivun latauslaskuri paikkaansa ;)






4 kommenttia:

  1. Kaikki on hienoja! Väritykseltään tuo Klassinen on mielestäni hienoin.

    VastaaPoista
  2. Perinteisen laudoitus on hieno mutta vaatii vierelleen myös muuta punaista piharakennusta. :) Sinne vain kuttulaa rakentemaan niin problem solved!

    VastaaPoista
  3. Perinteinen on minun mieleeni :)
    Korkeat ikkunat ristikkoineen tekee hyvän säväyksen ja jos ristikot voi vielä irrottaa niin pesukin on helppoa ;)
    Vaakalaudoitus voisi alka vieläkin korkeammalta, ehkä tuon pikkuikkunan tasolta ylöspäin tai sitten kokonaan pystylaudoitus :)
    Punainen väri on hyvä mutta Klassisenkin värisävy on hieno
    t. Marisa

    VastaaPoista
  4. Perinteinen näyttää parhaalta. :) Ja se on eniten teidän näköinen. ;)

    VastaaPoista