Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

lauantai 23. elokuuta 2014

Maalia pintaan!

Tänään saimme jälleen taas apua maalaushommiin, ja homma luisti kuin rasvattu! Pieni maalikärpänen puraisi niin, että kaipa sitää huomenna pitää mennä jatkamaan! Jee!!! Pienenä vinkkinä: Hyvät ihmiset, käyttäkää ihmeessä telaa, niin elämä helpottuu suunnattomasti. Taitaa minun osaltani autotallin maalauskin jatkua hieman nopeammin nyt kun tämä keksintö havaittiin. :)


On se väri vaan niin meidän oma!


...
Saunan laudevalmistajaltakin saimme postia, nyt ehtii vielä tekemään muutoksia. Peruslauteet ovat juuri sellaiset kolkot kuin vanhassa asunnossammekin. Nyt lisäsimme sitten lauteiden väliin laudoituksen, ja jakkara vaihtui kaksiosaiseen portaaseen. Näille muutoksille tuli lisää hintaa n. 200 euroa.

...
Vesikouruasentajaa odottelemme, pitäisi vissiin DT:n extranetin mukaan tulla viimeisetään ensi viikon aikana. Laatoittaja vasta sitä seuraavalla viikolle. Voi kunpa tapahtuisi jo enemmän taas sisätiloissa!



-Rouva M.

2 kommenttia:

  1. Täällä vuorostani kurkkimassa :) Onko tuo tikkurilan sävyistä tämä sininen? Tosi nätti väri! Me on sudittu testilautoihin nyt ainakin neljää sävyä siniharmaita, hankalaa on tuo lopullinen valinta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä on, Ultra Classic 607x. Ollaan kyllä tähän todella tyytyväisiä. Kannattaa käydä jonkun talolla kysymässä, jos joku tietty talonväri miellyttää. :)

      Poista