Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

keskiviikko 6. elokuuta 2014

Elokuun alun päivitys.

Noniin, loma on loppunut jo pari päivää sitten. Ja tuntuu että kiire on kasvanut entisestään, vaikka varsinaisesti mikään kiire ei olekaan. Ehkä töiden aloittaminen ottaa vaan jaksamisen päälle, kun meinaa nukahtaa heti yhdeksän aikoihin.

Raksalla on puoliksi talon ulkoseinän yläosaan  tullut laudoitus, pari päivää taitaa kirvesmiehellä mennä vielä näissä ja terasseissa. Mahdollisesti ensi viikolla voisi itsekin aloittaa tekemään tukimuuria.

Kävimme viime viikolla katsastamassa nopeasti Ruduksen Myllypuron näytepihan, ja sieltä löytyi muutamia hyvännäköisiä tukimuureja ja pihakivetyksiä Laitanpa alle muutaman vaihtoehdon. Värisävyinä meille sopivia, eli tumma harmaa, sekä musta. Kannattaa ehdottomasti käväistä katsastamassä paikka, jos on suunnitteilla pihakivetykset. 









....

Aikaisemmassa postauksessa oli puhetta soittelusta nettiliittymän/kaapelin tilauksesta tontille. Tein tilauksen  pari viikkoa tämän soiton jälkeen. Odoteltiin aika kauan  yhteydenottoa, mutta ei kuulunut mitään. Joten tuossa viikko sitten kysäisimme tilauksen tilanteen. Jeejee, tilausta ei löytynyt koko puljusta, vissiin oli kadonnut bittiavaruuteen vaikka hyväksynnän jälkeen olikin kiittänyt tilauksen lähettämisestä. No eipä siinä, ei tuo haitannee yhtään. Koska tulimme siihen tulokseen, että otamme uudessa kodissa käyttöön 4G:n. VINKKI: jos tämä on mahdollista saada alueelle, kannattaa harkita! Säästämme tässä noin tuhannen euroa, koska liittymismaksu on reilun tuhat euroa.  4G:ssä pitää ostaa vain vajaan 200 euron reititin, joten kyllä tuo budjettia hieman hellittää :)


- Rouva M.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti