Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

tiistai 12. elokuuta 2014

Kuisti ja terassi valmiina!

Aurinkoisia päiviä kaikille! Viikonlopun aikana olikin puuhaa maalaamisessa. Itse jatkoin ahkeraan autotallia, ja Herra M.:n siskon perhe avusti terassin ja kuistin katon maalamisessa. Kiitokset heille! 

Tontilla on pyörinyt ikävän paljon ampiaisia, ja ne ovat kyllä todella ärhäköitä. Myös Pikku M. sai ensimmäisen osuman ampiaisesta viikonlopun aikana, mutta onneksi mitään allergista reaktiota ei tullut. Tänään sitten jakelin tontille muutaman hedelmälautasen pörriäisiä varten, jotta saisi rauhassa tehdä töitä. 

Myös autotallin ikkunat ovat paikoillaan, ja myös niiden reunat. :) 





Tänään tosiaan kirvesmies oli viimeistä päivää töissä, seuraavaksi hyppää remmiin laatoittajat ja muut asentajat. Terassi näyttää todella hienolta, ja voinkin jo kuvitella etukuistilla roikkumassa pari amppelia. Pikku M. tuossa kokeileekin hieman terassin toimivuutta. ;) Maata nyt pitäisi tasoitella, koska korkeuserot maan ja askelmien välillä ovat suuret.


-Rouva M.

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Hauska miten timpurit tekee eri aikatauluissa töitä, kun meillä talo tullut teitä pari viikkoa myöhemmin, ja terassit oli jo heinäkuussa valmiit. Mutta sisällä taas meillä vielä tosi kesken, maalausta odotellessa. Aiotteko itse tehdä lisärappuset terasseille? Meillä samalla tavalla että terdet korkealla ja pitäisi kai rakennella....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mihin rakennatte, ja millaista tupaa? :)

      Etupihan kuistin eteen on tulossa tukimuuri ja luiska, joten tänne ei lisärappusia ilmeisesti tarvitse. Takaterassille on suunnitteilla iso patio, joka on askeleen alempana. Maatahan tuossa pitää vielä levitellä aika paljon, heti kun lautapinot saa kärrättyä tontin reunalle, joten onneksi hieman piha nousee vielä ylemmäksi. :)

      Poista
    2. Vantaalle, Hailuotoa ällän malliin. talotahvanaine@blogspot.fi

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista