Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

torstai 14. elokuuta 2014

DIY - Sänky Pikku M.:n huoneeseen

Rouva M. sai puraisun tuunauskärpäseltä. Idea oikeastaan lähti työkaverilta, joka oli  tuunannut  keittiön ruokapöydän ja tuolit uuteen uskoon. Joten pitää minunkin nyt kokeilla. Budjetti alkaa paukkumaan kovaa, jos upouusia huonekaluja ostellaan. Joten tehdään vähän halvemmalla uutta kotiin!

Pidemmän aikaa ollaan pohdittu vaihtaa Pikku M.:n pinnasänky isomman tytön sänkyyn. Mietittty vaihtoehtoja ostaa esimerkiksi Ikeasta. Mutta sitten löysin käytettynä tämän helmen, hyväkuntoisen jatkettavan sängyn, jossa lakkaa pinnassa ei ole hirmuisesti. Tämä olisi helppo hioa ja maalata. Värinä ehdottomasti valkoinen, joka soveltuu myös tulevaan huoneeseen.


Sänky tuli kotiin maanantaina, ja heti seuraavana päivänä iskin käteni MIRKA-hiekkapaperiin.  .. on muuten erittäin hyvää hiekkapaperia... ;)  Myös maalia oli päästävä kokeilemaan jo toiseen päätyyn. 



Ihan ei homma mennyt kuin Strömssössä, koska tela oli todella huono. Se lenteli milloin minnekin, kun ei pysynyt varressa kiinni. Useamman kuin kerran jouduin käydä pesemässä  superlonin, ja no käsi oli sen mukainen. 



Katsotaan kuinka projekti etenee, näitähän voisi kehittää enemmänkin. :)


-Rouva M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti