Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kosteutta ilmassa..

Viime viikko meni taas hurauksessa ohi, suurin osa ajasta tuli kuitenkin vietettyä sängyn pohjalla. Ensin Pikku M. sairastui, ja sitten minä. Kaikenlaiset pöpöt taas lähtivät liikkeelle, kun päiväkotirumba lähti käyntiin. Ja täytyy kyllä taas sanoa, että en taas pitkään aikaan olekaan ollut noin kipeä.  HUH!

---


Alkuviikosta talon lattiaan oli ilmestynyt kaksi reikää WC:n ja pesuhuoneen oviaukkoihin.  Näitä sitten ihmeteltiin ihan googlettamallakin mitä voisivat olla. Asia selvisi seuraavana päivänä, kun laatoittaja soitti. Talossa oli suoritettu kosteusmittaus.  Tulos ei  ollut mikään järin mukava, liian kosteaa.  Lattian laatoitus siirtyy siis ainakin reilulla viikolla. Lattialämmitystä nostettiin isommalle ja puhallin laulaa yöt ja päivä.  Laatoittaja osasi kertoa, että useammalla työmaalla on ilmennyt sama ongelma. Alkukesä oli ensin todella kostea, ja kun kuumuus tuli niin myös samalla ilmankosteus kasvoi.  Uusi mittaus on ensi viikon lopulla, toivotaan siis parasta!   Pesuhuone kuitenkin on jo saanut kauniin uuden värin ja siellä seiniä voidaan laatoittaa jo onneksi. Toivottavasti aikataulut eivät mene puihin tämän takia. 



...

Tämän viikon aikana myös  päätimme vihdoinkin tukimuurin kivimallin, ja päädyimme Ruduksen Vallikkoon.



...

Uudella virralla uuteen viikkoon! Pian alkaakin tulemaan talolle jo kalusteita, näitä odotellessa! :)

- Rouva M.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin odotellaan samoja juttuja, jos ensi viikolla mittaavat. Oliko teillä lisäpuhaltimia ovijutun lisäksi? Meillä oli kaksi.

    VastaaPoista
  2. Tosiaan lattialämmitystä nostettiin ja nyt tämän päivän aikana oli ilmestynyt joku punainen pömpeli. Lämpöimuri? Toivottavasti näillä lähtisi nyt hälvenemään. :)

    VastaaPoista