Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Sisustusvalinnat - Laatat

Koska raksalla ei asiat etene enää niin nopeaan, kirjoittelenkin tällä kertaa vähän taas sisustusvalinnoista yms..

Sain kyselyn Casa Hopsulan Mariposalta pesuhuoneen laatoista, joten ajattelin kertoa kaikille samalla laattavalinnoistamme. :)
...

Laitanpa tähän tiedoksi minkälaisia materiaaleja meidän taloon on tulossa. Piirtelin sisustusvalintoja varten DT:lle pohjapiirroksiin mitä materiaalia laitetaan minnekin. Extranetin lisäksi kirjoitin kaikista valinnoista vielä erillisen tiedoston tilausvahvistajalle, että varmasti menisi tapetit ja laatat oikein.. :) Ainakin tähän mennessä näyttää vielä hyvältä.. ;) 




Tulevan pesuhuoneemme värimaailma on otettu eräästä valmistuneesta kohteesta. Tähän ihastuimme, ja valinta on ainakin varma, koska se on luonnossa nähty.  Suihkun taakse tulee tehostelaatta, ja ikkunaseinä laatoitetaan samaisella laatalla kokonaan. Muuten seinät ovat valkoiset.  Valkoinen laatta on Stripes 20x40, musta laatta lehtikuvioinen Time Titanium 20x50.


Jo talopaketin ostovaiheessa meillä oli mielessä myös pesuhuoneeseen tuleva hyllysisennys. Sisennys taitaa kuitenkin jäädä toteuttamatta. Harmi vain.. Kirvesmiehen tekemä extratyö ei budjetissa tuntuisi, mutta laatoittaja taas joutuu tekemään työtä hieman enemmän, jolloin hinta voi pompsahtaa helposti tuhanteen euroonkin. Tämä olisi kiva, mutta ei enää niin välttämätön asia. 

Tässä kuvaesimerkki sisennyksestä. Kuva on  DT:n Kohteesta Käpylä 163, Tampereen 2012 Asuntomessuilta. Nyt sitten otetaankin vastaan vinkkejä erilaisista kylpyhuoneen säilytysjärjestelmistä suihkun viereen. Nimimerkillä: Rouva M. omistaa monta putelia ja purkkia hiustenhoitotuotteita. ;)


Rouva M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti