Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Maalari maalasi taloa, sinistä ja....




Viikon aikana saatiin autotalliin vuorilaudoitus melkein valmiiksi. Paraatisivuilla on vuorilaudoitus valmis, mutta  laudoitus sisäreunoilla vasta alareunaan asti. Siinäpä minäkin pääsin ammuskelemaan naulapyssyllä, ja voin sanoa että tehokasta ja mukavaa hommaa!

Tänään maalisormia alkoi sen verran kutittamaan, joten nyt oli pakko aukaista maalipurkin kansi! Väri näytti erittäin jännältä ennen sekoittamista, tuollainen avaruuden musta-aukko.  Pöntössä väri oli todella harmaa, laudassa kuitenkin väristä muuttui se nätti sininen, johon me juuri ihastuttiinkin!

Vielä pystyy tekemään hieman epätarkkaa sudintaa, kun noita välirimoja ei ole vielä maalattu valkoisella. Mutta kakkoskierroksella pitääkin sitten olla erittäin tarkkana. Hidasta hommaa tämä silti on, mutta musiikkia kuunnellen sudinta tehostuu huomattavasti! Huomenna lisää!






- Rouva M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti