Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Loman ajan kuulumiset.


Auringon lämmittämiä päiviä teille kaikille lukijoille!

Nyt on nautittu lämmöstä, ja samalla myös aherrettu autotallin kimpussa urakalla. Talon sisällä kipsilevyt alkavat olla paikoillaan, kattopaneelit tuotu ja kannettu sisään. Tänään selvisi myös, että takkaa ei tarvitse onneksi siirtää! Nykyään ilmeisesti tehdään "turvalevy" integroituna, joten levyä ei varsinaisesti pysty näkemään konkreettisesti takan ja seinän välissä. Jee jee!

Itse käväisin tänään hakemassa Herra M:lle paikallisesta lautakaupasta  neljän tuuman rautanauloja, ja voi morjens kun Rouva M. pääsi ihmettelemään huuli pyöreänä naulojen valikoimaa. Oli huopanauloja, ruuvinauloja, kuumasinkittyä, sähkösinkittyä jne. Pienen hämmästelyn ja avustamisen jälkeen löytyi sitten kolme kiloa nauloja kotiin viemiseksi. Käväisinpä myös itsekin naulaamassa kolme naulaa tallin seinään, niin voi sanoa että minäkin sitä olen ollut rakentamassa ;)




....




...

Ensi viikolla maanantaina pitäisi imuroida tilat ennen sisämaalausta. Aika menee hujauksessa ja pian meillä on varmaan tapetitkin seinässä. Katsotaan jos olisi jo ensi viikolla. Kahden makuuhuoneen tapetit käväisimme jo hakemassa, mutta ison makuuhuoneen tapettia ei ollut saatavilla kuin pari rullaa. Odottelemme ilmoitusta uuden erän saapumisesta kauppaan. 

- Rouva M.


Vinkki:
- Kannattaa hankkia/vuokrata naulapyssy. Tällä säästää aikaa ja voimia!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti