Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pieniä ongelmia havaittu

Eilen oli jo muutama seinälevy pystyssä, hyvältä näyttää. Levyt olivat hieman kostuneet ulkosalla ollessa, kelit kun eivät ole mitä parhaimpia olleet. Epätavallista, mutta joudumme laittamaan pariksi päiväksi lämmittimiä sisälle, jotta levyt kuivaisivat nopeammin. Suomen kesä!





...

Takan kanssa havaittiin hieman lisätöitä. Ilmeisesti takan ja seinän väliin on unohtunut laittaa kymmenen senttinen paloturvalevy. Nyt vaihtoehtona on siirtää joko takkaa tai seinää. Ja no kummankohan siirto onnistuu helpommin, seinän tietenkin. Kuulemma takkojakin on siirrelty, mutta tässä vaiheessa on helppo vetää seinää kymmenen senttiä taaksepäin.  Tämän seinän siirto vaikuttaa kuitenkin myös tulevaan ruokapöytään ja tämän myötä myös ruokapöydän ylle tuleviin lamppuihin, joten katsotaan miten se pöytä pitää siihen loppujen lopuksi sijoittaa. HÖH.

....

Yhdessä lukemassani blogissa oli maininta Parhaat Kotiblogit-lehdestä, ja pakkohan se oli lehtihyllyltä napata mukaan. Mukaan tarttui myös pari muuta puutarha- ja sisustuslehteä, joten nyt vihdoinkin suunnittelemaan suunnittelemaan jo tulevaa puutarhaakin! 



- Rouva M.


Vinkki:  Löysin Facebookista ryhmän Raksakimppa Pirkanmaa, täällä ryhmäläiset pystyvät kysymään muilta neuvoa tai laittaa tarpeettomat raksatavarat kiertoon. Lisätietoja löytyy täältä! Harmi kun löysin sen nyt vasta, tälle olisi ollut tarvetta jo aikoja sitten, varsinkin kun metsästettiin pientä palaa patolevyä tai lavoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti