Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

torstai 6. helmikuuta 2014

Arvonnan voittaja, ja muita tunnelmia.

Onneksi olkoon Marisa, olet voittanut 2 lippua Asta-messuille. :)


.....

Sitten taas talon rakentamiseen.. Pidemmän aikaa on mielessä ollut mistä saisimme vuokra-asunnon, ennen kuin joudumme nykyisestä muuttamaan pois. Nyt se sitten löytyi, peräti vielä ihan läheltä tonttia.  Nyt saa sen osalta hengähtää. :)

Luonnoskuvat ovat vielä vastaavalla mestarilla tarkistuksessa,  mutta kunta oli kuulemma näyttänyt ihan vihreätä valoa. Hieman olivat jostain melusuojasta ottaneet selkoa, mutta onneksi mitään ylimääräistä melututkimusta ei tarvitse onneksi tehdä. Viikonloppuna olisi luvassa tontilla hieman risukon kaatoa ja vaaitusta.

Lisäksi nyt oikeasti pitää katsoa tarkkaan ikkunoiden ja vesipisteiden paikat luonnoksessa, koska tästä piirretään oikeat lupakuvat. Rouva M. epäröi vieläkin keittiön ikkunan kanssa. Joko iso ikkuna, joka vie kaappitilaa, tai välitilaan sijoittuva kapea ikkuna!? Siinäpä pulma. :/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti