Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Takan muurausta, autotalli kohoaa...

Parin päivän aikana on ollut taas vilskettä ja vilinää. Taas pikainen kuvapäivitys! Takka alkaa olla nätisti omalla paikallaan, ja piippukin on ilmestynyt katolle. Ainakin yksi näkyvä asia vielä mikä puuttuu on takan pinnoite. Slammaus ja klinkkerit ovat kenties huomenna tai ylihuomenna tulossa pintaan. 


Ylhäällä kuva eiliseltä, ja alapuolella tämän päivän jälkeen. Savupiippu löytyi katolta ja pintaan oli vedetty paksumpi laasti.  Hyvältä näyttää, ehdin jopa jo suunnittelemaan kynttilöiden laittoa takan reunalle..


...
Sisällä on muutenkin edistytty; DT:n sähkömiehet kävivät vetämässä johdot huoneisiin ja teknisessä tilassa on jo seinät. Lisäksi sähkökaappi löytyi tänään jo tuon aukon kohdalta. 




Raksaviestintää parhaimmillaan ;)

...

Sitten talon ulkopuolisiin tapahtumiin. Autotallin runko kattotuoleineen on pystyssä! Eilen saatiin runko kasaan ja tänään aseteltiin kattotuolitkin paikoilleen. On tämä hurjan nopeaa, mutta monta työmiestäkin on ollut apuna. Itse odottelen, että pääsisi laittamaan siveltimen soppaan ja talon ulkoseinien maalausurakka voisi jo alkaa. Ehkäpä nuo säätkin alkaisivat hiljalleen lämmetä.



...

- Rouva M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti