Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Meidän sisustusvalinnat.

Noniin, nyt kun näitä näytteitä on tutkittu, oli aika päivittää myös blogin ulkoasua, ja nyt näyttää silmään paremmalta. :)

Tänään vihdoinkin kävimme hakemassa Nokian Kodin Terrasta maalit! Samalla katsastimme tapettivalinnat, ja sieltähän tuli kasa näytteitä mukaan, ja ja.. Mitä tässä enää voi sanoa, jos kerran rakennetaan, niin rakennetaan kunnolla :) Myös sisustusvalinnat alkaa olemaan nyt napissa, ja melkeinpä kaikkiin makkareihin hankimme itse tapetit, löytyi sen verran makoisia tapauksia, joten pakkohan niitä on käyttää :)

Värit ovat aika neutraaleja, mutta näihin pystyy vaihtelemaan sitten muita sisustuksia kätevästi. Maaliksi valkkasimme DT:n Tikkurilan Tunne väri-värikartasta värin F428 Ketju, hieman harmaaseen vivahtava valkoinen. Toinen maali on hieman tujumpi K499 Graniitti, jota tullaan käyttämään olohuoneen-keittiön päätyseinissä.  Alla olevissa kuvissa on mukana parikin värivaihtoehtoa, mikä sopisi tapettiin, mutta päädyimme loppujenlopuksi tuttuun ja turvalliseen vaaleaan.  Eteisen ja märkätilojen lattialaatat tulevat olemaan tummia. Ja vain Eteisen-olohuoneen pitkään seinään, Wc:n,  sekä Pikku. M:n huoneeseen käytämme DT:n tapetteja, jotka toki nämäkin ovat lisämaksullisia. 

Lattia on vaalea, puun syyt näkyvät nätisti, laminaatin nimi on White Oiled Oak. Kattopaneeli on myös valkoinen, jossa näkyy haaleasti puunsyyt. Pesuhuoneeseen tulee mustaa kuviolaattaa tehosteväriksi, mutta muuten on valkoista. Pikku vessaan laitamme tapetin, joka sopii kaapin ovien väriin. Välitilassa samaa valkoista laattaa kuin pesuhuoneessakin. Nyt nämä käsin tuherretut valinnat pitäisi vielä jaksaa kirjoittaa Extranettiin, mutta ei kyllä enää jaksa...


Meidän makkariin!


Vierashuone/ käyttämätön makkari.


Työhuone.

Alla näkyy eteisen laatta, tapetti eteisestä kodinhoitohuoneen ovelle. Tämä tapetti DT:n lisämaksusta


WC:n tapetti. DT:n lisämaksusta


Ja tämä hieman punertavaan menevä kukkatapetti huoneeseen, jonka omistaa Pikku M. DT:n lisämaksusta.

....

- Rouva M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti