Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

tiistai 17. kesäkuuta 2014

Sisustusnäytteet

Nyt päästään asiaan! Tänään oli sisustusnäytteiden haku DT:n Lielahden toimistolta. Kunhan taas ehtisi perehtymään näihin oikein kunnolla, juhannuskin puskee tässä päälle.  Näiden näytteiden tarkastelun lisäksi pitäisi käydä vaikka Tikkurilan liikkeessä kyselemässä myös eri tapettivaihtoehdoista. Taitaapi käydä niin, että vakiotapetit jää käyttämättä ja lisähinnasta valkataan hienompia. Nyt nopeasti selattuna vakiotoimitukseen kuuluvat tapetit ovat hieman tylsiä ja yksivärisiä.

Värisävyt on tosiaan jo aika hyvin selvillä. Sekä jo muutama varma valinta materiaaleista, esimerkiksi toiseksi alimmaisesta kuvasta löytyy  mieleisimmät laminaattivaihtoehdot lattiaan. Voiton vie tällä hetkellä päällimmäinen White Oiled Oak. Alimmaisessa kuvassa on aika vahvoilla kukkakuvioinen tapetti Pikku M:n huoneeseen. Väri on vielä mietinnässä. 

Voisin paremmalla ajalla lisäillä tänne hieman kuvia, minkä tyyppistä sisustusta ollaan hakemassa. Katsotaan ehdinkö paneutua tähän juhannuksena. :)






- Rouva M.

4 kommenttia:

  1. AsMirin sisustusromppu vaan käyttöön! :DD

    VastaaPoista
  2. Voi, säpä sen sanoitkin! :D Pitääkin kaivella hieman säilöjä, sillä siellä varmaan oikeasti olisi vuosisadan komeimmat tapettivaihtoehdot! ;)

    VastaaPoista
  3. Kävin nopeasti lukemassa teidän blogia, kivalta näyttää teidän suunnitelmat! Meilläkin ollut tuo kukkatapetti yhtenä vaihtoehtona tytönhuoneeseen :) Tervetuloa meidänkin blogiin www.casahopsula.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi, ja blogivinkistä. :) Onkin mukava juuri nyt hakea vinkkejä muidenkin blogeista, päätökset kun tuntuvat niin vaikeilta aina välillä! :)

      Poista