Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Sisäseinien rungot.

Tervetuloa uusille lukijoille!

Juhannus vietetty ja aika palata taas raksamaailmaan.  Koko viikonlopun ajan mielessäni oli kirjoittaa päivitystä blogiin, mutta en sitten millään jaksanut kaivaa läppäriä esiin.  Oli loman paikka!

Juhannusreissu alkoi ensiksi raksakäynnillä, piti käydä katsastamassa minkälainen näky sisällä odottaa. Huoneet pystyy hahmottamaan nyt erittäin hyvin, ja ihmeellistä kuinka tila näyttää avarammalta tämän myötä.


Eteisen peilikaapin seinämä, edessä näkyy myös takan seinä. 


Keittiön saareke.


Takan seinä olohuoneesta.


Ulko-ovelta katsottuna työ/vierashuone, wc ja makuuhuone. Kuvan ulkopuolelle jää vielä yksi makuuhuone. 

...

Toinen asia, mitä hoidettiin automatkalla, oli selvittää nettikaapelin asennukseen liittyvät toimenpiteet.  Soiteltiin sitten palveluntarjoajan asiakaspalveluun, jossa ei tiedetty asiasta. Ohjasivat omaan asiantuntijapalveluun, joka veloitti mukavat 2,19€ / minuutti.  Puhelu kesti varmaankin noin 5 minuuttia, piti odotella sivujen latautumisia, kun varsinaisesti tämä gurukaan ei asiasta tiennyt. Ja lopputulema olikin, että joko liittymän avaus tapahtuisi netistä, tai liikkeestä käsin. Epäselvää kuitenkin vielä on, että kuka vastaisi kysymyksiimme ennen kuin tämä liittymäsopimus tehdään. 

....

Huomenna muurari aloittaa takan tekemisen. Tänään illalla reissun jälkeen Herra M. kävi nostamassa veljensä kanssa tarvikkeet huomista varten. Iso kiitos koko veljen perheelle avusta! :)

Ja hei, käykäähän katsastamassa Design -Talon uudet nettisivut!

- Rouva M.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti