Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Sisämaalaus, saunan paneelit.


Terveiset kesälomareissulta! Vietimme vajaan viikon pois raksalta, ottaen hieman rennommin! Vuokrasimme mökin Karstulasta, shoppailimme Tuurissa, käväisimme Ähtärin eläinpuistossa ja näimme ystäviä. Teki hyvää! Tein Keskiseltä pari löytöä myös tulevaa kotia varten! :)

Raksalla ei hirveästi ollut tapahtunut mitään poissaollessamme. Saunaan oli ilmestynyt paneelit, seiniä oltiin kitattu ja pesuhuoneen  WC-istuimen ja suihkun välinen muuri muurattu. Innolla odotan tapettien ilmestymistä seiniin. :)



...

- Rouva M.

3 kommenttia:

  1. Millainen laatoitus teille on tulossa tuohon kylpyhuoneen seinäkkeeseen? Me täällä kovasti mietitää, että laitetaanko se takaseinän tehostelaatalla vai miten siitä saisi kivannäköisen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teenpä seuraavan postauksen liittyen tähän. :)
      -Rouva M.

      Poista
  2. Kiitos postauksesta! :) Teillä on kivoja laattavalintoja, tuo Quartz Basalt on meillä nyt kans ykkösvaihtoehto tuulikaappiin&keittiöön.

    VastaaPoista