Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Lopulliset kalustevalinnat, ja takka!

Eilen lähti viimeiset päätökset Topi-Keittiölle kalusteista. Kävimme vielä katsastamassa paikanpäällä materiaalit ja illalla kirjoittelimme muutoskohdat valmiiksi. Loppupeleissä vaihdoimme vain WC:n ja kodinhoitohuoneen kaapiston ovien värin vaalean ruskeaksi, mikä ei omaan silmääni näytä kuitenkaan kovin ruskealta. Keittiön vetimet vaihdoimme vakioon, ja tällä säästimme n. reilun 200 euroa. Myös WC:n tason laatikoston muutimme alkuperäisen suunnitelman mukaisesti tavalliseksi kaapiksi,  joten säästimme tässäkin toisen reilut 200 euroa. Pikkurahojahan nämä oikeasti on, isojen maksujen rinnalla, mutta näistäkin toki jotain säästöjä saa. 

Keittiöön tehdään extrana saarekkeen taakse tuo lasiovellinen kaappi. Astianpesukoneen viereen lisättiin apteekkarin kaappi. Tasot ovat mustaa laminaattia, jossa kuvio on hieman elävä. Välitilassa myös kuviollinen laminaatti.  Kulmaan kattilakaappiin tulee le mans- mato. :) Ovien malli on Frida, joka on vakiomallia yhtä hintaluokkaa alempi.


Kodinhoitohuoneeseen lisättiin pari valkoista yläkaappia ja alas hanan viereen toinen kaappi. Vaalean ruskeiden ovien malli on Luoto, joka kuuluu vakiona pakettiin. 

Makuuhuoneen liukuovikaapin ylä- ja alareuna on todellisuudessa vaaleanharmaa.

WC-tiloihin lisättiin pitkä komero ja tason laatikosto muutetaan takaisin kaapiksi. 

...

Kävimme myös  samana päivänä katsastamassa takkavaihtoehdot Uunisepillä, ja päädyimme vakiomalliin. Otimme täsmälleen kuvan vaihtoehdon, lisävarusteena lasisen alustan. Tässä kuva siis esitteestä, koska kyseistä mallia ei valitettavasti ollut nähtävillä. 





- Rouva M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti