Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Huhtikuu tulossa, tämän hetkiset kuulumiset..

Hieman lyhykäisyydessään kuulumisia ja tilannepäivitystä.

Viime perjantaina kyselimme rakennuslupahakemuksen tilannetta ja tadaa: Lupa on enää joitakin koordinaatteja vaille valmis, maanmittausinsinöörin vain pitäisi ne sijoittaa pohjakartalle. Ja meillä on siis toivottavasti pian lupa kourassa. Ellei  sitten insinööri tule kipeäksi, hukkaa papereita, tms. muuta yllättävää hasardia tapahdu.

Huomattiin pikkuinen seikka josta oli aiemmin puhetta, mutta ei vissiin sitten ilmoitettukaan asiasta eteenpäin. Vesipiste keittiön seinään, ulkopuolelle. Tuli sitten juuri eilen mieleen, että hei sehän puuttuu tuosta kuvasta. Saapa nyt nähdä pystyykö sen siihen vielä lisäämään, ja mitä se vaatii.

Rouva M. taas nuhassa, kellojen siirto väsyttää koko perhettä ja kiirettä pitää kaikkien osalta ihan riittämiin. 

Päädyttiin Perustava Oy:n tarjoukseen tukimuurin ja autotallinpohjien teossa, sekä maalämpöön jonka tarjosi Kodikaslämpö. Nämä siis olivatkin ne perusfirmat, jotka kuuluivat alkuperäiseen sopimukseen.

Rouva M. täytteli tuossa hiljattain Etuovi.com- kyselyn, koskien  vanhan asunnon myyntiä, kaikkien vastanneiden kesken arvottiin superlahjakortteja. No onni suosi tällä kertaa, ja plakkarissa onkin yksi lahjakortti. Ehkä sen voisi käyttää vaikka Plantagenin, ja ostaa omaan puutarhaan jos jonkinmoista puskaa ja pusikkoa :)

Edellisenä lauantaina käytiin myös tsekkaamassa se aikaisemmin mainittu Atalan Hailuoto 143-näyttö. Täältä löytyi todella hyvät kaakelivaihtoehdot pesuhuoneeseen, ja Rouva M. ihastui lastenhuoneen pallotapettiin. Kuvia näistä voisi laitella piakkoin. 

Vesiliittymän hakeminen alkaa olla käsillä, heti kun rakennuslupa saadaan kouraan! Ja pian myös oikeasti pääsee mylläämään tonttia. Jännää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti