Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Viime päivien kuulumisia..

Ihan ensiksi voisikin sanoa, että talossa ei ole tapahtunut sitten yhtään mitään pitkään aikaan! Edelleen odotetaan uutta kosteusmittausta, olen kuullut huhua että nyt huomenna tai ylihuomenna se suoritettaisiin. Tiedä häntä? :O

Huomenna illalla pitäisi tulla kalusteet, ja niitä pitäisi sitten kanniskella sisään. Mahdollisesti  kulku on takaoven kautta, koska etupihassa  on aikas hirmuinen nousu ovelle.

Pääsen itse myös huomenissa tositoimiin tukimuurin kanssa! Alkuviikosta tukimuurin pohjaa on valmisteltu ja eilen oli valu. Nyt siis saa alkaa latomaan muurikiviä, uijui!



Tukimuurin pohja on nyt peiteltynä pressuun, aikamoiselta miinoitukselta näyttää ilman. Pitäisi vielä lisätä piikkilankaa ja sähköt, niin kunnon pysy poissa meidän tontilta- varustus olisi valmiina. :D Aamuni siis alkaa sähköjohdon ja muurikivien metsästyksellä. Löydettiin vielä halvempi paikka muurikivien ostolle, Starkki! Hinta melkein euron halvempi, kuin paikallisessa kaupassa.  Joten kannattaa etsiä käsiin oikeasti useamman rautakaupan hinnat! Hieman olisi jälkikäteen tämä harmittanut.. Starkkiin eksyimme vahingossa, kun etsimme HB-Betonin vallikivivalaisima. Muutaman puhelun jouduin tänään aloittamaan, ja lopulta soitin suoraan HB:lle ja kysyin jälleenmyyjistä. :)  Plussana myös HB-Betonilla oli puolet halvempi valokivi, kuin esimerkiksi Ruduksella! 

Aika huomis-painoitteinen tämäkin postaus oli, mutta katsotaan kuitenkin mitä kaikkea saadaan huomenna aikaiseksi ;)


- Rouva M. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti