Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

lauantai 20. syyskuuta 2014

Lisää pihahommia


Kuusen juurelle on saatu upotettua kivet.


Juoksentelin tänään aamupäivän kaupoilla etsimässä kukkasipuleita. Viikon aikana hamstrasin työpaikan alakerran Lidlistä pieniä havukasveja, 1,79 €/kpl. Näitä sitten tänään istuttelin tukimuurin juureen syksyiseksi iloksi.  Multaa tukimuurille ja ylipäätään koko tontille tulee lisää vasta ensi kevään/kesän aikana, joten tämä tekele on todellakin vielä keskeneräinen. Sipuleita tökin vähän joka puolelle tonttia, jotta keväälläkin voisi olla jotain värikästä tylsän savimaan koristeena. Saapa nähdä nousevatko ne tuolta paakkuisesta maasta. :) 

Myös hyviä uutisia vihdoinkin talon sisältä! Laatoittaja on jo pari päivää tehnyt hommia laattojen parissa. Ja laatoitus on huomenissa valmis yhtä laattaa lukuunottamatta. Eteiseen oli laskettu yksi laatta liian vähän ja se pitäisi tulla alkuviikosta, Lisäksi kalusteiden asentajat todennäköisesti aloittavat ensi viikon aikana, 


- Rouva M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti