Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

torstai 11. syyskuuta 2014

Viikko 37 - Tukimuuri kohoaa.

Huh mikä päivä! Aikamoista juoksemista ja nostelua on päivä sisältänyt.
Aamu lähti käyntiin kivien haualla. Tarkoitus oli kuskata helposti lavallinen kiviä Nekalasta Lempäälään, mutta koska lavallinen  painoikin 1200 kg, ei kuskaus käynytkään ihan kerrasta. Joten teimme kolme keikkaa Starkille.

Tukimuuri nousi ihan nätisti, siihen asti kunnes kivet loppuivat kesken. Nyt hieman harmittaa, koska olisi ollut kiva olla mukana tekemisessä loppuun asti. Olen myös erittäin tyytyväinen tukimuuriin tulevista lampuista! Löysimme pari lamppua poistokorista, hintana 5 € kappale. Otimme riskin, jos lamppu ei toimikaan. Mutta tuo summa ei kyllä hirveästi haittaakaan menettää. 




Tässä se nyt on! Oven kohdalta muuri nousee vielä n. 4 riviä + kansi. Siitä sitten lähtee porrastetusti laskemaan kohti autotallia. Ulko-oven vasemman puoleinen muuriosuus pysyy tuossa, siihen lisätään enää vain kansipala. Ujui! Pitää kyllä myöntää, että on oikein mukavaa hommaa tuo latominen! Enköhän kuitenkin pääse vielä toteuttamaan niin kutsuttuja riisipeltojanikin. ;)

Myöhemmin illalla raksalle ajoi myös rekka, kyydissään Topi-Keittiön kalusteet. Muutama hylly ja kaappi sieltä löytyikin. Homma kävi onneksi nopeasti kantoavun kanssa! Iso kiitos! 


...

Vielä pieni kurkistus tulevaan DIY-projektiin. :)


....

Väsynyt, mutta onnellinen!

- Rouva M.


Ps. Ehkä toivottavasti pian tuo päätyseinäkin saa vihdoin täydennetyn maalipinnan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti