Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Rakennuslupa, kalustevalintoja, ja kiirettä pitää!

Taas pieni tilannetiedotus. Tuntuu että tuo aika juoksee kuin siivilä, ja mitään ei oikein ehdi tekemään kuitenkaan. Eilen postilaatikossa odotti postin noutoilmoitus; rakennuslupa, se oli vihdoinkin noudettavissa reilun 1400 €:n summaa vastaan. Olihan se pakko sitten käydä heti hakemassa, ettei vaan jostain syystä satu jotenkin katoamaan postissa. ;)   Tämän myötä ilmoitimme Design-Talolle ehtojen poistumisesta. En muista oliko jo tästä puhetta, mutta talokauppojemme ehtoina oli kolme kohtaa: 1. vanha asunto saadaan myytyä. 2. Lainan saanti pankista. 3. Rakennuslupa. Kauppa oli ehdollinen niin kauan, kunnes kaikki nämä ehdot poistuvat. 

Lauantaille on varattu aika Topi-Keittiölle, pääsemme vihdoinkin katselemaan konkreettisia laudan paloja. ;) Mallikirjaa on tultu tutkailtua jonkin verran, ja mieleisimmät vaihtoehdot on ruksittu kirjaan. Myös aikaisemmin pohdituttanut keittiön ulkoseinän vesipiste onnistuu, kalustetoimittajalle pitää vain ilmoittaa tästä. Lisäksi siis pitää ottaa huomioon kalusteissa tila vesiputkelle. Toisin sanoen, laatikosto ikkunan alapuolelta taitaa muuttua normi kaapiksi. :(

Sähkö- ja vesisopimusta ollaan tekemässä parhaillaan. Maatöiden osalta ollaan hieman etsitty eri maa-aineksen toimittajia.

Ja nyt unta palloon. :)


- Rouva M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti