Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kaivaa kaivaa.

Tänään oli virallisesti se päivä, kun kaivuri iski kauhansa maahan! Ja heti päivän aikana löytyi muutama henkilöauton kokoinen kivi, joihin tarvitsee käyttää asteen verran järeämpää ainetta. Huomenna kello 8.30 pamahtaa Pihlajan markilla. ;) Kaunis keli ainakin on ollut.


Tänään Herra M. on soitellut useampaan paikkaan, selvittääkseen mm. maa-aineksen hintaa,  ja Elisan piuhoja. Rouva M. taasen muokkasi asteen verran talon julkisivua, ja pyysi talopaketista poistettavan ristikot ikkunoista. Terassin oveen olisikin tullut hurjat kahdeksan pientä ruutua. Näitä olisi varmasti erittäin mukava päästä pesemään. Onneksi ei tarvitse!



Topi-Keittiön tarjousta vielä odotellaan. Ensimmäinen erä talopaketista on menossa maksuun. Tonttikeskus saapui viime viikolla. Herra M. otti sen vastaan työpaikallaan, onkohan siellä kohta talopakettikin? ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti