Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kiintokalusteet hallinnassa, vesiliitos- ja sähköliittymähakemus tehty.

Lauantaina tuli vietettyä muutama tunti Topi-keittiön tiloissa Viinikassa. Voi voi, kun olisi taas ollut valinnan vaikeutta, mutta olemme molemmat kuitenkin tyytyväisiä loppuvalintoihin. Nooh, täytyy odottaa vielä tarjouslaskelmaa ja miettiä sitten vielä uudestaan. :D

Keittiössä päädyimme Frida-ovimalliin ja muutenkin tuon kuvan mukaiseen tyyliin. Kuvan taso vaihdettiin saman tyyppiseen mustaa laminaattitasoon. Kivi olisi kyllä hieno materiaali, mutta hinta nousee pilviin tällä vaihtoehdolla. WC:n ja kylpyhuoneen kaapistoiksi valitsimme Loiste-nimisen mallin. Tämä malli olikin vakiota kahta hintaryhmää korkeampi, joten jos hinta on koko paketille liian iso, on pakko tehdä kompromisseja.

Odotellaan siis laskelmaa, joka toivottavasti tulee huomenissa!

...

Viikon aikana on tullut pari mielenkiintoista puhelua. Ensimmäinen tuli maalämpöporaajalta, joka soitteli että ensi viikolla (eli tänään) olisi tulossa poraamaan. Onnistuuko?! No hieman tuli tämäkin yllätyksenä, koska vesiliittymäsopimustakaan ei ole vielä allekirjoitettu.
Toinen puhelu tuli tänään, Itellan logistiikkakuski oli yrittänyt soitella ahkeraan ovikelloa; sähköpääkeskus olisi saapunut. Kukaan ei vaan ollut ilmoittanut tarpeeksi ajoissa tätä meille. :(

... 
Sähköliittymäsopimus on allekirjoitettu, tähän palaa reilu 2000 €. Vesiliittymän sopimus hieman yllätti, tai oikeastaan se oli hinta. Kunnan sivuilta löytyvillä laskureilla olimme laskeneet, että liittymään menisi reilu 5000 €.  Mukava yllätys oli, kun sopimus saapui allekirjoitettavaksi ja liittymän hinta olisi reilu 7000 euroa.  :S  Selvisi, että hintaan oli laskettu mukaan autotalli jonne tulisi viemäri/vesipiste. Tätä ei kuitenkaan ole tarkoitus tehdä. Katsotaan mitä tähän vastataan.


- Rouva M.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti