Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

tiistai 27. toukokuuta 2014

Elementtiasennus - TALO on pystyssä!

Koko edellisen illan kyttäsimme ikkunassa, josko rekka huristelisi ohitse tontille odottamaan aamun pystytystä. No eikä mitä, rekka tuli vasta aamulla vähän ennen seitsemää. Ja siis koko talo mahtui yhteen puoliperävaunuun ja sen jatkeeseen. Ajatus tuossa vaiheessa oli, että tuohonko meidän talo nyt oikeasti mahtuu, kuinka pienen talon olemme hommannet!? :)

Kesäkuumien helteiden jälkeen olikin aika tiputus vain viiteen lämpöasteeseen, eikä ollut mitenkään mukavaa seisoskella paikoillaan, mutta oli se  värjöttely kuitenkin sen arvoista!

Tässä pieni kuvakooste päivän tapahtumista: 






Ainakin yhdessä aikaisemmassa postauksessa oli maininta ikkunoiden ristikoista ja niiden poistamisesta. Tarkkasilmäiset saattavatkin heti huomata, että siellähän ikkuinoissa ne on. Vaikka siis ei pitäisi. Terassin- ja kodinhoitohuoneen ovesta ristikot oli jätetty nätisti pois, mutta kaikista ikkunoista ne löytyivät. :/ 

Illan aikana seinien viereen nousivat myös tällingit, maalaamisurakka voisi alkaa vaikka heti! Lisäksi Ruukki kävi tipauttamassa katon pellit tontille.

- Rouva M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti