Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

torstai 13. maaliskuuta 2014

Lupahakemus kunnassa!

Huh, sairastelut eivät ota lannistuakseen. Pikku M. ollut melkein koko viikon kotosalla kuumeen takia, Herra M. yrittää taistella flunssaa vastaan, ja minä Rouva M. olin itsekin poissa töistä tänään yöllä tulleen huonon olon takia. Oliko sitten ruokamyrkytys vai mikä, mutta päivällä vointi alkoi vihdoin parantua ja varsinkin illalla olo ollut loistava.  En tiedä onko vainoharhaisuutta, mutta tämä uuden vuokrakämpän sisäilma ei ole mitenkään parhaammasta päästä, se ei kierrä ollenkaan. Toivottavasti siis tämä sairastelukierre ei jatku. 


Herra M. sai vihdoinkin vietyä täytetyt paperit kuntaan! WUHUU! Yksi stressi vähemmän. Viimeinen naapurilausunto kolahti postilaatikkoon, joten paketti saatiin kokoon. Mukava yllätys oli, että hakemuksemme ehtii ensi viikon katselmukseen ja lupa on plakkarissa varmasti huhtikuussa. Jos hyvin käy, niin mahdollisesti kolmen viikon päästä. 

Posti toi myös Topi-Keittiöiden mallikuvastot, sekä piirustukset keittiön, WC:n, makuuhuoneiden ja kodinhoitohuoneen kaapistoista. Tästä taitaa alkaakin mukavin osuus rakentamisessa. Onneksi talopakettiin kuuluu kaksi tuntia henkilökohtaista suunnittelupalvelua, mikä kuulostaa erittäin hyvältä valintojen kannalta. Muutamia lisäyksiä vielä näihinkin varmasti tulee, liukuovea ison makkarin vaatekaappiin, lisäkaappeja vessaan ja kodinhoitohuoneeseen ja mahdollisesti vielä eteiseenkin. Pitääpi lisäillä kuvia näistä postista tulleista suunnitelmista piakkoin. 

Pääsimme myös vihdoinkin käymään Design-Talon valmistalon esittelyssä, ja löysimme muutamia potentiaalisia ratkaisuja omaankin taloon. Kyseessä oli siis Hailuoto 168, L-ratkaisu. Parin viikon päästä on myös toinen esittely, johon pitää päästä katsomaan. 


Kalustevalinnat pitää päättää huhtikuun loppuun mennessä. Seuraavaksi voi alkaa pohtimaan kahden eri maalämpötoimittajan tarjouksia. Mitäköhän vielä, muistilista olisi kyllä paikallaan nyt.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä vaikuttaa teidän projekti! Keittiö näyttää kivalta verrattuna alkuperäiseen, jos onnistuu niin laittakaa kalustekuvia keittiöstä näytille. Onnea projektiin!
    Terv.Petteri

    VastaaPoista
  2. Hei Petteri! Kiitos kommentistasi, ja kiva kun luet blogiamme. Ilokseni voin kertoa, että seuraavaan postaukseen on tulossa 3D kuvat keittiöstä, malta siis vielä hetki. :)

    VastaaPoista