Pihlajan Pirtti -oma koti kullan kallis!

Perhe Pihlajan taloprojekti. Tule seuraamaan talonrakennusprojektin eri vaiheita, päätöksiä, vinkkejä, ja elämää projektin ympärillä! Talomallina on Design Talon Hailuoto 143.

tiistai 10. helmikuuta 2015

Helmikuun hetkiä.

Tänään oli kaunis päivä! Aurinko paistoi ja sai itsensä kaipaamaan kotiin jotain kevään vihreää ja hempeän pinkkiä. Ehkä myös ajankohtainen ystävänpäivä on saanut turhankin hempeäksi.. :)

Ruokatauolla ehdin käväistä naapurikaupassa Etolassa katsastamassa, josko sinne olisi löytynyt jotain keväistä. Vielä hirveästi ei tähän aiheeseen liittyvää löytynyt, mutta löysin ruokapöytää varten uuden liinan. Vaikkakin oli täysivahainen, niin pinnan pitsitekstuuri kuitenkin kiinnosti.Yleensä liinat olen hankkinut kankaisina tai puoliksi vahakankaina. Illan mittailujen jälkeen pitääkin huomenissa se käydä hakemassa. Helpottaa huomattavasti lapsiperheen arkea, kun ei tarvitse pelätä kankaisen puolesta niin paljon. Lisäksi maalaisromanttinen pitsi on aina ihan kiva sisustuksessa! 

Pari kuvaa vielä tämän hetkisistä kukista. Ruokapöydässä hempeää lilaa ja valkoista tulppaaneissa. Alapuolella kirppislöydöt hopeinen maljakko ja silkkililjat.  Liljat tuovat muistoja hääkimpustani. 




Unohdin mainita, että voitin liput viikonlopun tuleville Asta Rakentaja-messuille. Täältä voikin löytyä jotain inspiraatiota tulevaa kesää varten. :)

Mukavia aurinkoisia kevätpäiviä jokaiselle!



- Rouva M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti